• AMHLCA0002700.jpg
    De Tebeo! Espai de còmic proposa " Carlos Vila Dibuixos i còmics"
    Exposició de còmics i dibuixos de Carlos Vila dins del "De tebeo! Espai de Còmic" a l'Aula de Cultura de Sanfeliu.A la part de dalt es veu un dibuix en el que es veu la plaça Espanyola amb la seva font al barri de Collblanc . En primer terme apareix un home amb una bossa a la mà i unes sabates molt grosses.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0002697.jpg
    De Tebeo! Espai de còmic presenta " Jordi Diago dibuixos i còmics"
    Exposició de còmics i dibuixos de Jordi Diago dins del " De tebeo! Espai de Còmic" a l'Aula de Cultura de Sanfeliu. A la part de dalt es veu un dibuix en el que es veu una dona i un home que li diu " Jacorra". La part de sota apareixen les dades de l'exposició.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0002698.jpg
    De Tebeo! Espai de còmic presenta "Carlos Gambarte Dibuixos i Còmics"
    Exposició de còmics i dibuixos de Carlos Gambarte dintre del " De tebeo! Espai de Còmic" a l'Aula de Cultura de Sanfeliu. A la part de dalt es veu un dibuix en el que es veu una noia que porta a un noi en braços. La part de sota apareixen les dades de l'exposició.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0002699.jpg
    De Tebeo! Espai de còmic presenta "Jaime Martin dibuixos i còmics"
    Exposició de còmics i dibuixos de Jaume Martín dins del " De tebeo! Espai de Còmic" a l'Aula de Cultura de Sanfeliu. A la part de dalt es veu un dibuix en el que un grup de nois estan davant del cine Oliveras de L'Hospitalet. A la part de sota apareixen les dades de l'exposició.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0002692.jpg
    " José Luis Galiano Dibuixos i Còmics"
    Exposició de dibuixos i còmics de José Luis Galilano, proposat per" De Tebeo! Espai de Còmic", a l'Aula de Cultura Sanfeliu ( Miralta, 31). Es veu a la part de dalt un dibuix de l'artista en el que es veu unas dones una amb un rapall de dents a la mà. A sota tota la informació sobre l'exposició i la data de la inauguració.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0002693.jpg
    De Tebeo! Espai de còmic presenta " Els anys 80 en el còmic"
    Exposició a l'Aula de Cultura de Sant Josep de dibuixos de còmics dels anys vuitanta , dins de l'espai " De Tebeo! Espai de Còmic" , de l'Aula de Cultura de Sanfeliu. Apareix en fons negre un vuitanta en blanc. A sota tota la informació de l'exposició.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0002694.jpg
    De Tebeo! Espai de còmic presenta " Solo Suso"
    Exposició de dibuixos i còmics de Francesc Xavier Carrasco Muria , Àlias "Bié", dins del " De tebeo! Espai de Còmic" a l'Aula de Cultura de Sanfeliu. Dividit en dos, a la part superior apareix un dibuix i a sota el títol " Solo Suso". A la part de sota, la informació de l'exposició.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0002695.jpg
    De Tebeo! Espai de còmic presenta " Alfredo Pons, dibuixos i còmics"
    Exposició de dibuixos i còmics de Alfredo Pons, dins del " De tebeo! Espai de còmic", a l'Aula de cultura de Sanfeliu. A la part superior un dibuix de A. Pons en el que es veu un pati de veïns. La part de sota la informació de l'exposició.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0002687.jpg
    Presentació de l'àlbum del dibuixant Jaime Martín «La basca que más casca», amb l'actuació del grup de rock loca Kontainer
    Festa de presentación de " La basca que más casca " del dibuixant Jaime Martín. S'indica l'actuació del grup Kontainer i la presència de l'autor. Un dibuix en lel que es veu un grup de joves i un policia que s'estan barallant.
    Arts plàstiques
    Cultura
    Música
    Rock
  • AMHLCA0002688.jpg
    De tebeo espai de còmic. Laura Dibuixos- Historietes al Bagdad Cafè
    Exposició de dibuixos d'històrietes al Badag Cafè ( Tarragona, 13), organitzat per l'Aula de Cultura de Sanfeliu. En un fons rosat , un dibuix de Laura, en la què es veu una noia amb el dit a la boca.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0000973.jpg
    Guarderies infantils
    Cartell d'una conferència oranitzada per l'Associació de veïns de Santa Eulàlia, sobre la falta de guarderies al barri. A la meitat superior hi ha el dibuix de 8 finestres d'un edifici, a traves de les quals es veuen nens a casa i es pot llegir el text: "Santa Eulalia, un barrio con casi 30.000 habitantes sin una sola guarderia". Acte de reivindicació ciutadana.
    Actes reivindicatius
    Associació de veïns de Santa Eulàlia
    Associacions i entitats
    Conflictes
    Educació
    Escoles
    Seguretat i defensa
    Veïnals
  • AMHLCA0000521.jpg
    "Centro Católico Hospitalet de Llobregat. Temporada de Cuaresma 1952"
    Programa de les funcions de teatre representades pel quadre escènic del Centre Catòlic de l’Hospitalet de Llobregat durant la quaresma de 1952. Van ser representades “La Puntaire”; “Marina”; “El divino impaciente”; “Nosotros, ellas...y el duende” i “El timbal del Bruc”.
    Festes
    Religió
  • AMHLCA0000139.jpg
    De Tebeo! Espai de Còmic proposa: Exposició d'originals de "El Capitán Trueno"
    Presentació de l'exposició d'originals de "El Capitán Trueno", a l'aula de cultura Sanfeliu (c. Miralta, 31). L'acte d'inauguració compta amb la presència de Víctor Mora, guionista i creador del personatge. S'indica dates, lloc i telèfon, i com arribar-hi. La imatge central del cartell és un dibuix del Capitán Trueno.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0000131.jpg
    "De Tebeo! Espai de Còmic proposa: Laura, dibuixos i còmics"
    Presentació de l'exposició "Laura, dibuixos i còmics", a l'aula de cultura Sanfeliu (c. Miralta, 31). S'indica dates, lloc i telèfon, i com arribar-hi. La imatge central del cartell és un dibuix realitzat l'autora de les obres, Laura.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0000126.jpg
    "De Tebeo! Espai de Còmic proposa: Seminari de creació de còmic"
    Presentació del "Seminari de creació de còmic", impartit a l'aula de cultura Sanfeliu (c. Miralta, 31). S'indica dates generals, lloc i telèfon de contacte. La imatge central del cartell és un dibuix realitzat per Carlos Vila on es veu un dibuixant de còmic a la taula de treball.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0000004.jpg
    "De Tebeo! Espai de Còmic proposa: Segura, dibuixos i historietes"
    Cartell de presentació d'una exposició de dibuixos i historietes del dibuixant Segura, a l'aula de cultura de Sanfeliu (c. Miralta, 31). El cartell inclou unes vinyetes de còmic de "Rigoberto Picaporte, solterón de mucho porte".
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLCA0000001.jpg
    Objectar és fàcil!
    Xerrada - Col·loqui, a l'Aula de Cultura de Sant Josep -actual Centre Cultural Sant Josep-, per presentar el Moviment d'Objecció de Consciència a l'Hospitalet. Es tracten també altres temes: com fer-se objector i l'antimilitarisme. Acte realitzat el 23 de març, no especifica l'any, però pel context té lloc durant la dècada dels anys setanta.
    Associacions i entitats
    Aula de Cultura Sant Josep
    Aules de cultura
    Cossos de seguretat
    Cultura
    Equipaments culturals
    Moviment Objecció de Consciència - MOC
    Pacifistes
    Seguretat i defensa
    Soldats
  • AMHLPM0011322.pdf
    De Tebeo! Espai de còmic proposa "Laura, dibuixos i còmics" al Bagdad Café
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0000239.pdf
    De Tebeo! Espai de còmic proposa "Max, dibuixos i historietes"
    Postal que informa de la proposta de De tebeo espai de còmic sobre l'exposició Max, dibuixos i historietes que tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu, carrer de Miralta, 31. També informa de la data de la inauguració, divendres 24 de maig a les 20.00 h.
    Arts plàstiques i artesania
    Cultura
  • AMHLPM0002661.pdf
    De Tebeo, espai còmic. Exposició de dibuixos i historietes de Max
    Targetó postal a dues cares. La principal, una vinyeta del genocidi de Bòsnia del dibuixant Max. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo! Espai còmic proposa Max. Dibuixos i historietes al Bagdad Cafè. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 11 de març. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalei. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, New-Ton, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona, Cimoc, Antifaz comic, Ficomic, Bagdad cafe, coffee&books, Perutxo llibres.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0000130.pdf
    De Tebeo! Espai de còmic proposa "Navarro. Dibuixos i historietes"
    Postal que informa de la proposta de De tebeo espai de còmic sobre l'exposició de dibuixos i historietes de Joan Navarro. Tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu, carrer de Miralta, 31. També informa de la data de la inauguració, dimarts 10 de setembre a les 20.00 h.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002471.pdf
    De Tebeo, espai còmic proposa: José Luís Galiano, dibuixos i còmics
    Targetó a dues cares. La principal, dibuix en blanc i negre d'una dona mig d'esquena amb calcetes i altres que es veren des del mirall. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa José Luis Galiano, dibuixos i còmics. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002532.pdf
    De Tebeo, espai còmic. Exposició de dibuixos i historietes de Segura
    Targetó a dues cares. La principal, unes vinyetes de Rigoberto Picaporte solterón de mucho porte dibuixades per Segura. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo! Espai còmic proposa Segura. Dibuixos i historietes. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 4 de desembre. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el telèfon, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002485.pdf
    De Tebeo, espai còmic. Exposició d'originals de Miguelanxo Prado
    Targetó a dues cares. La principal, caricatura vertical en blanc i negre de l'autor Miguelanxo Prado. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa exposició d'origiinals de Miguelanxo Prado. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 7 de maig. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el telèfon, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002479.pdf
    De Tebeo, espai còmic. Exposició d'originals de "El Captán Trueno"
    Targetó a dues cares. La principal, dibuix vertical en blanc i negre del personatge "Capitán Trueno" amb una espasa a la ma dreta i una corassa a l'esquerra. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa exposició d'origiinals de "El Capitán Trueno". Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 9 d'abril i es comptarà amb la presència de Víctor Mora, guionista i creador del personatge. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el telèfon, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
    Arts plàstiques
    Cultura